Inchirieri copiatoare

Inchirieri copiatoare Konica Minolta Linkdigital ofera solutii complete de inchiriere imprimante, copiatoare, scannere si/sau multifunctionale .
De ce este recomandat sa apelez la servicii de inchiriere in detrimentul achizitionarii de echipamente de imprimat/copiat/scanat?

Oferim solutii complete Inchirieri copiatoare Konica Minolta
Inchirierea echipamentelor se poate realiza pe orice perioada de timp necesara si este insotita de servicii conexe de: instalare, service/mentenanta, si asistenta permanenta.

Astfel, asiguram perfecta functionare a echipamentelor pe toata perioada inchirierii lor, pentru un cost de chirie lunara care include toate aceste servicii.

Investitie minima
De cele mai multe ori, costul implicat de achizitia unor echipamente de copiere/imprimare/scanare poate depasi bugete, sau poate fi distribuit si prioritizat alternativ.
Solutia optima este una singura! Inchirierea de echipamente la costuri minime.

Solicita inchirierea de echipamente prin completarea formularului de mai jos. Vei fi contactat de un reprezentant Linkdigital in cel mult 24 de ore de la solicitare:

Inchirieri copiatoare Konica Minolta

Suntem specializati in copiatoare, imprimante si multifunctionale Konica Minolta, color si alb negru. Sunt echipamente cu un inalt grad de fiabilitate, oferind in acelasi timp si cea mai buna calitate a printului datorita tehnologiilor avansate utilizate de producatorul japonez, in dezvoltarea echipamentelor de printare.

Completeaza formularul sau suna la: