POLITICA DE RETUR

Daca aveti o problema cu un produs care nu a fost rezolvat de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzari, aveti posibilitatea de a returna produsul. Pentru a returna produsul, va rugam completati acest formular pentru returnari, in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data ridicarii/primirii produsului, iar returul efectiv al produsului se va face in maxim 14 zile de la trimiterea e-mailului cu formularul completat.

E-mail-urile trimise dupa 14 zile nu vor fi luate in considerare. Returul produselor se poate face prin serviciul de curierat, agreat de catre cumparator iar costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 10 zile de la primirea produsului de catre SC Bizcopy Serv SRL.

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si va vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate). Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dumneavoastra, va rugam sa ne anuntati in maxim 24 de ore. In cazul in care produsul livrat prezinta grave deteriorari cauzate de transport va rugam sa specificati in AWB-ul transportatorului problemele aparute.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Produsele alimentare si bauturile nu sunt returnabile.